Karel – Lunchen Nijmegen Centrum

Lunchen in Nijmegen centrum

Op zoek naar een gezellige plek om te lunchen in Nijmegen Centrum? Verder zoeken is niet nodig!

Met een lunch bij Karel zit je midden op de Grote Markt in het centrum van Nijmegen. Het grote terras biedt schaduw en verkoeling tijdens hele warme zonnige dagen, mogelijkheden om heerlijk in de zon te lunchen in het voor- en najaar, en gezellig wintersfeertje met heaters en dekens tijdens de koude maanden. Uiteraard kunnen we je ook altijd binnen in het restaurant ontvangen.

Bij ons ben je welkom voor de lunch vanaf 11:00 tot 16:30 en we denken graag met je mee als je bijvoorbeeld vegetarisch of glutenvrij wil lunchen.

lunchen-in-nijmegen-centrum-bij-karel
lunchen-nijmegen-centrum

Menukaart en meer info

Naast goede koffie en heerlijke borrels hebben wij meer dan 20 lunchgerechten op de kaart. Van soep en salades tot wraps en spareribs, de keuze is reuze. Heb je een allergie, intollerantie of volg je een dieet? Onze koks denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Onze heerlijke lunchgerechten en drankjes kun je vinden op de menukaart (.pdf):

Om zeker te zijn van een plekje adviseren wij altijd te reserveren. Daarvoor kun je bellen met 024 360 3000 of een mailtje sturen naar welcome@hotelkarel.nl.

Wil je meer informatie? Via bovenstaande contactgegevens staan we je graag te woord!

centrum-nijmegen-lunch-karel-restaurant
lunchen-nijmegen-centrum-grote-markt
karel-nijmegen-lunch-grote-markt-centrum

De Grote Markt in Nijmegen Centrum

De Grote Markt is al jaren de plek voor, de naam zegt het al, de markt van Nijmegen. In 1924 heeft het plein de naam “Groote Markt” gekregen en sindsdien zijn er elke maandag en zaterdag heerlijke verse producten en waren te koop.

Waar een groot deel van de gebouwen rondom het plein door de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog verloren zijn gegaan, is Hotel Restaurant Karel, voorheen Atlanta, gespaard gebleven.

Voor een Cafe in Nijmegen Centrum is er geen betere plek. De Grote Markt biedt genoeg ruimte voor een terras vol zonnestralen in de zomer. Daarnaast komen de leukste winkelstraten van Nijmegen zoals de Lange Hezelstraat/Stikke straat, Broerstraat en Burchtstraat uit op de Grote Markt.

Sinds dit jaar, 2020, mogen de stadsbussen niet meer door het centrum van Nijmegen rijden. Dat maakt lunchen bij Karel in het centrum van Nijmegen een mooie uitvalsbasis voor het ontdekken van Nijmegen. Parkeren kan op 100 meter afstand in de Eiermarkt parkeergarage. Zin in een stadswandeling die niet zo doorsnee is? loop de ‘Walk of the Town‘. Een initiatief van de gemeente Nijmegen langs de mooie plekjes van Nijmegen, eenvoudig te starten vanuit Restaurant Karel. Volg gewoon de groene lijn en je komt bij Karel uit!

Lunchen in Nijmegen centrum

Hotel Restaurant Karel is de gehele dag open voor een heerlijke kop koffie met gebak, of een lekker drankje. Er is van de uitgebreide lunchkaart te bestellen tussen 11:00 en 16:30. Na een korte pauze van de mannen en vrouwen uit de keuken is vanaf 17:00 tot 21:30 te kiezen van de Karelskeuze dinerkaart. Zeker zijn van een plekje? Maak dan vooraf een reservering!