Vacature – Bediening

Heb jij de nodige ervaring in de horeca en wil jij werken met een jong en dynamisch team in hartje Nijmegen? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Wat ga jij doen?

Als bediening medewerker van Restaurant Grand-Café Karel ben je mede-verantwoordelijk voor het runnen van de bar en het restaurant. Je taken zijn onder andere het gastvrij ontvangen van gasten, opnemen van bestellingen, het serveren van eten en drinken en het openen en sluiten van het restaurant. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling van het bedrijf en onze producten.

Wij zoeken iemand…
  • Met minimaal 1 jaar relevante ervaring;
  • Met voldoende kennis van producten en services;
  • Die woonachtig is in Nijmegen of omgeving;
  • Die bereid is om in wissel- en weekenddiensten te werken:
  • Die 28-36 uur per week beschikbaar is.
Welke eigenschappen heb jij?
  • Gastvrij en gastgericht;
  • Kritisch;
  • Hands on mentaliteit;;
  • Stressbestendig;
  • Teamplayer;
Wat bieden wij?
  • Veel verantwoordelijkheden
  • Passende arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een jong- en dynamisch team
Soliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier. Voor vragen over de vacature kan je contact opnamen met Gerrie Gerrits via 06 12 88 54 06 of welcome@hotelkarel.nl.

Je telefoonnummer (verplicht)